BetBoss logo
Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2022
Γιατί να προτιμήσουν οι παίκτες το online στοίχημα
Bookmark and Share
Δημοσίευση: Σεπ 09, 2022 - 18:54
Κατηγορία: Στήλες / Το θέμα της ημέρας

Banner 468x60 - After MainImage

Αδιαμφισβήτητα το διαδικτυακό στοίχημα κερδίζει έδαφος στις προτιμήσεις των παικτών παγκοσμίως.


Γιατί να προτιμήσουν οι παίκτες το online στοίχημα

Αδιαμφισβήτητα το διαδικτυακό στοίχημα κερδίζει έδαφος στις προτιμήσεις των παικτών παγκοσμίως.

Από τη μία η εξάπλωση της Πανδημίας του Κορονοϊού και από την άλλη τα πλεονεκτήματα της χρήσης του διαδικτύου, έφεραν ακόμα περισσότερους στις online στοιχηματικές πλατφόρμες. Μεγάλες εταιρίες όπως η Novibet αναβαθμίζουν διαρκώς τις υπηρεσίες τους προσφέροντας νόμιμο στοίχημα τένις, ποδόσφαιρο, μπάσκετ και σε πολλά ακόμα αθλήματα. Τι είναι όμως πραγματικά αυτό που ωθεί τους παίκτες στο Online στοίχημα;

Άμεση πρόσβαση στο παιχνίδιΠλέον η πρόσβαση στο παιχνίδι είναι άμεση και από την άνεση του προσωπικού σας χώρου. Χωρίς καθυστέρηση ή άσκοπες μετακινήσεις έχετε τη δυνατότητα να τοποθετήσετε τα πονταρίσματά σας μέσω ενός online bookmaker. Η δράση στο διαδικτυακό στοίχημα δεν έχει χρονικά όρια. Μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμήσετε χωρίς να σκέφτεστε το ωράριο των επίγειων πρακτορείων. Η δυνατότητα να ποντάρετε στο αγαπημένο σας πρωτάθλημα ή σπορ 24 ώρες το 24ωρο κάνει ακόμα πιο ελκυστικό το διαδικτυακό στοίχημα.

Πρόσβαση από υπολογιστή ή κινητό τηλέφωνο

Δεν έχετε τον χρόνο να μεταβείτε σε ένα πρακτορείο για να ποντάρετε στην αναμέτρηση που έχετε επιλέξει; Κανένα πρόβλημα. Χρειάζεστε λίγα μόλις δευτερόλεπτα και μία σύνδεση ίντερνετ για να αποκτήσετε πρόσβαση στον στοιχηματικό σας λογαριασμό μέσω του κινητού τηλεφώνου ή του υπολογιστή σας. Όλες οι εταιρίες έχουν δημιουργήσει ελκυστικές εφαρμογές mobile betting για να μην χάνετε λεπτό από την στοιχηματική δράση. Από την άνεση του καναπέ σας μπορείτε να επιλέξετε τα πονταρίσματά σας χωρίς να είναι απαραίτητη η παρουσία σας σε μέρη με συγχρωτισμό.

Μεγαλύτερες αποδόσεις

Παίζοντας στοίχημα θα πρέπει πάντα να έχεις υπόψη σου τη γκανιότα. Στο διαδίκτυο ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα σκληρός με τις εταιρίες να μειώνουν αισθητά το ποσοστό κέρδους τους και να προσφέρουν μεγαλύτερες αποδόσεις. Αναμενόμενες και οι αυξομειώσεις των αποδόσεων που δίνουν οι online bookmakers για κάθε αναμέτρηση. Άλλωστε οι εξελίξεις έστω και λίγα λεπτά πριν την έναρξη ενός αγώνα καθορίζουν την απόδοση που προσφέρεται για στοιχηματισμό.

Ζωντανό Στοίχημα στο διαδίκτυο

 Το live betting είναι από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές του στοιχήματος στις μέρες μας. Η δυνατότητα να ποντάρετε την ώρα του αγώνα κάνει πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι σας. Επιτρέπει επιπλέον να τοποθετείτε τα στοιχήματά σας ενώ έχετε σχηματίσει άποψη για την εξέλιξη του παιχνιδιού και τους παράγοντες που μπορούν να την επηρεάσουν. Τις περισσότερες φορές οι αποδόσεις μεταβάλλονται κατά τη διάρκεια του ζωντανού στοιχήματος δημιουργώντας ευκαιρίες για sure bets και ένα κερδισμένο παρολί. Αν για κάποιους δεν φτάνει αυτό τότε μπορούμε να προσθέσουμε και την υπηρεσία Livestreaming που συνοδεύει τις περισσότερες αναμετρήσεις στο ζωντανό στοίχημα. Παρακολουθήστε ζωντανά την αναμέτρηση στην οποία ποντάρετε τα χρήματά σας χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Τώρα το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό μέσα από τις νόμιμες online πλατφόρμες στοιχηματισμού.

Υπηρεσία Cash out στο διαδίκτυο

 Αν είστε από αυτούς που αρκούνται στα λίγα αλλά σίγουρα κέρδη τότε η υπηρεσία cash out που προσφέρουν όλοι σχεδόν οι online bookmakers ταιριάζει γάντι στο παιχνίδι σας. Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι παίκτες κάνουν χρήση της πρόωρης εξαργύρωσης τουλάχιστον μία φορά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τους. Αποφύγετε το άγχος των τελευταίων λεπτών και κλειδώστε τα κέρδη σας δεδομένου ότι σας το επιτρέπει ο bookmaker που έχετε επιλέξει για τον στοιχηματισμό σας. Από την άλλη μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το cash out ακόμα και όταν το στοίχημά σας αρχίζει να στραβώνει. Έχετε πλέον τη δυνατότητα να εξαργυρώσετε ένα πιθανώς χαμένο ποντάρισμα μειώνοντας τις απώλειες στο ταμείο σας.

Πληθώρα επιλογών σε Στοιχήματα και Σπορ Μην είστε από αυτούς που αρκούνται στις λίγες επιλογές των επίγειων πρακτορείων. Στο online στοίχημα το παιχνίδι σας δεν έχει όρια. Μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε αθλήματα και χιλιάδες στοιχηματικά γεγονότα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σας. Με τη σχετική ηρεμία και νηφαλιότητα που πρέπει να διακρίνει το παιχνίδι σας μπορείτε εύκολα να απογειώσετε τη διασκέδασή σας σε μία online πλατφόρμα στοιχηματισμού. Θα πρέπει να θυμάστε ωστόσο πως το στοίχημα είναι ένα παιχνίδι και σε καμία περίπτωση ένα μέσο για να αυξήσετε το εισόδημά σας.


 

Gossip

Η Ολίβια Κούλπο επί τω έργω

Το ματς της ημέρας

Το μάτς  & της ημέρας
Το σημερινό ματς της ημέρας : - Λανούς - Μπόκα -

Breaking News

Εκκίνηση Οκτωβρίου με μοναδικές προσφορές* στο live casino της Novibet

Συνεργείο Βορεόπουλος

Συνεργείο Βορεόπουλος

Vcom.gr

Vcom.gr
Computers & Hi Tech Media
Εμπορία Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
Τεχνική Υποστήριξη
Σχεδιασμός & Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Αλάτι & Πιπέρι

Αλάτι & Πιπέρι
Στην Τούμπα όλα τα βλέμματα (6η αγ. 2022-2023)

Noviassets